Samenwerken

Wij vinden samenwerken met andere instanties, organisaties, verenigingen  enz. heel belangrijk. Met elkaar maak je immers de mooiste dingen. Denk ook aan het verzorgen van decors voor toneelverenigingen, ondersteuning bieden bij de organisatie van Havendag, vervoer verzorgen van het G-elftal enz…

Vormen van samenwerking die we op dit moment hebben:

Repaircafé
Al enkele jaren zijn zij op de eerste zaterdag van de maand bij Goedvoor Goed en proberen ze samen met de klant, spullen te repareren. Het repaircafé bestaat uit een leuke club zeer enthousiast vrijwilligers die we graag een plekje geven binnen ons kringloopcentrum.

SVIK

Zo helpen we nu elke maandag bij de SVIK. In en rondom de Victoriahal in Dirksland doen we allerhande klussen. Denk aan onderhoud, bijhouden van de speeltuin, assisteren bij inrichten van de braderieën.

Samenwerkingsverband GO

Dit is het samenwerkingsverband van de middelbare scholen op ons eiland. Met hun werken wij samen bij het ‘maatwerktraject’ waarbij we kinderen die ,tijdelijk verwijderd zijn binnen het onderwijs een plek bieden binnen Goed voor Goed.

Sjaloomzorg

We zitten samen in het project ‘mensen zonder een thuis’ waarin mensen die even geen thuis hebben een onderdak en ondersteuning wordt geboden.

Thomashuis Middelharnis.

Zij maken prachtige producten die wijgraag aanbevelen. Wij werken nauw samenwerken binnen Poldergevoel (Stal van Eck) en zien onze medewerkers van het Thomashuis graag komen.

Gemeente Goeree-Overflakkee
Hiermee is er samenwerking op het gebied van de afvalverwerking maar zorgen we ook dat mensen in het kader van de participatie wet bij ons een plek vinden.

Eigensz

Zij maken elke  gebruik van onze atelier / galerie  voor hun ‘steunpunt’. Een fijne plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. 

Pameijer

Is een groep die enkele zaterdagen in de maand al een lunch in ‘het cafe’ bij de kringloop van Goed voor Goed in Middelharnis verzorgen.  Vanaf april gaan ze dit elke zaterdag doen en is er daarnaast de gehele dag iemand van Pameijer aanwezig om de klanten van Goed voor Goed te ontvangen maar dient het Goed voor Goed café ook als ontmoetingsplaats voor de klanten van Pameijer.

 

Vluchtelingenwerk
voor het inrichten van woningen voor vluchtelingen.