1,2,3 Let’s GO! – Wat een show!

Wat was het een G E N O T om naar te kijken, de Modeshow 2024. Alle outits waren werkelijk een L U S T voor het oog. Het publiek was uitzinnig. Van de voorste tot de achterste rij zat het vol. Er waren zelfs mensen die niet meer konden zitten en het met een staanplaats deden. Alles om maar een G L I M P van de modellen op te vangen. Dit jaar was er voor het eerst een L I V E stream. De thuisblijvers konden op instagram meegluren en de tweedekans kledingvondsten die er voor hen uitsprongen vanaf de bank een hartje geven.

Achter de schermen liep het ook op rolletjes: er was een aparte haar- en visagiehoek en de loopvolgorde hing op een grote lijst. Het was soms best aanpoten, vooral als je twee keer liep. Snel alles uit en om, poederkwast erover voor de glim en weer gaan. Toen de modellen oververhit dreigden te raken, werd dit snel met een glaasje water geblust. Niemand die hier voor de schermen iets van merkt: the S H O W must go on. De tunes van de DJ gaven de lopers V L E U G E L S. De interactie met het publiek was geweldig. En dan de F I N A L E…daar waar je het voor doet, het slotapplaus. Natuurlijk met Viki en Els voorop. De stylisten die letterlijk alles uit de kast hebben getrokken. Je voelde de ontlading, je zag de glim van trots. Het zit er weer op, maar wat was het een feestje. Terug achter de coulissen E U F O R I E, we did it!

De groepsfoto buiten: een verademing. Een kers op de avond die in alle opzichten M A G I S C H was. Hoe neem je afscheid van zo’n groep? Hoe laat je het los? Door langzaam weer jezelf te worden. Je terug te trekken en om te kleden in je eigen saaie (stuk comfertabelere) kloffie. Nog even is er paniek. Waar is m’n schoen, m’n sok?
H E L L U P ik kom niet uit m’n jurk! Hoe krijg ik de glitter uit m’n baard en de nagellak van m’n tenen? Ik moet morgen werken. Gelukkig komt alles GOED. Iedereen keert zonder nepwimpers en glitterlippen huiswaarts. En als ook de laatste shoppers weg zijn, keert de rust terug in onze Zorg met een kringloop. Een paar  kunnen nog geen afscheid  nemen van hun alterego, ze staan beduusd buiten bij te komen. Die flow, die R O E S… we houden het gevoel nog even vast. Volgend jaar weer. Ons hart maakt bij de gedachte alleen al een klein sprongetje! Jeeeee, wij doen meeeee.

Gelukkig hebben we de foto’s nog, bekijk ze allemaal op onze site! Met dank aan onze foto- en videografen! Jaap, Natasja en Brianna. Wordt vervolgd.
Natuurlijk zijn we ook in alle kranten te vinden als https://www.ggof.nl/nieuws/algemeen/194696/1-2-3-lets-go-wat-een-show-

 

Deel dit bericht
modeshow-2024
Inname Sommelsdijk weer open

Inname Sommelsdijk weer open

KOM MAAR DOOR! We zijn weer helemaal bij. Heb je spullen die je kwijt wilt? De inname van Sommelsdijk is weer gewoon open!

KunstKijk 2024

KunstKijk 2024

Van donderdag 9 t/m zondag 12 mei is alweer de 17e editie van de KunstKijk. Dit keer met het thema Aarde. Over heel Goeree Overflakkee zijn er op meerdere locaties kunstwerken te bewonderen. Zo ook bij onze kunstenaars van de Kunstenmaker en bij de Graficus in...