SAMENWERKEN MET

Wij vinden alles leuker als we het samen doen. Aanhaken bij en werken voor andere instanties, organisaties & verenigingen  doen we graag. Met elkaar kom je op ideeen en maak je de mooiste dingen. We werken met veel partijen op het eiland en daarbuiten.

 

REPAIRCAFE
Op de eerste zaterdag van de maand is er bij Goedvoor Goed het repaircafe. Daar proberen ze samen met de klant, spullen te repareren. Het repaircafé bestaat uit een leuke club zeer enthousiast vrijwilligers. Mensen die de spulletjes uit onze kringloop weer tot leven brengen.

KAIROS
Stichting Kairos is een maatschappelijke opvang voor kwetsbare (jong)volwassenen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Bij Goed voor Goed vinden sommige van hen een mooie dagbestedingsplek. Andersom verwijzen wij mensen door naar KAIROS en zorgen voor  de eerste (dag) opvang als mensen bij KAIROS geplaatst worden.

ALBEDA Start
Op vrijdag is het Albeda met het START-college op onze locaties Sommelsdijk en Oude-Tonge. Een mooie samenwerking tussen onderwijs en praktijk.

Z.M.L. DE ARK
Leerlingen van de Ark helpen op woensdag in de winkel. Leerzaam voor hen en voor ons.

HOFSTEDE LUST EN LAST
Wij werken mee aan de natuurlijke moestuin en bij de aanleg van het voedselbos. Ook helpen medewerkers van Goed voor Goed bij de diverse evenementen.

SJALOOMZORG
We zitten samen in het project ‘mensen zonder een thuis’ waarin mensen die even geen thuis hebben onderdak en ondersteuning wordt geboden. Als wij denken dat een van onze medewerkers hiermee geholpen kan worden, nemen we contact op. Andersom weten zij ons te vinden als het gaat om dagbesteding.

THOMASHUIS MIDDELHARNIS
Zij maken prachtige producten die wij graag aanbevelen. Wij werken nauw samen binnen Poldergevoel (Stal van Eck) en vinden het gezellig als onze medewerkers van het Thomashuis langs komen.

GEMEENTE GOEREE_OVERFLAKKEE
Natuurlijk is deze samenwerking zichtbaar op ons circulair ambachtcentrum. Goed voor goed vervult een duidelijke positieve rol in de afvalcyclus van het eiland. Wat niet meteen te zien is, maar wel heel wezenlijk bijdraagt aan onze zorgopdracht is dat mensen in het kader van de participatiewet vanuit de gemeente bij ons een werkplek vinden.

PAMEIJER
Is een groep die op dinsdag de inloop verzorgt op onze locatie Oude-Tonge.

VLUCHTELINGENWERK
We werken samen bij het inrichten van woningen voor vluchtelingen.

RAD
De samenwerking met de afvalverwerking is een hele logische. Met het circulair ambachtcentum geven we afval een tweede leven.

STICHTING BUUTENPLAETS
Op deze locatie in Ooltgensplaat helpen medewerkers bij activiteiten in en het onderhouden van de speeltuin.

BOER & ZUS
Deze leer-werkgroep komt vaak met deelnemers en lekkere producten langs.