HELP ONS HELPEN

cherity-reuse

Als GOED voor GOED helpen we met Cherity Re-use heel veel mensen. Ons team loopt zich de benen uit het lijf. Heel de week zijn we aan het verzamelen, inpakken, ophalen en brengen. Onze georganiseerde chaos werkt. Per week bereiken we meer dan 600 mensen!

Mensen die niet bij de voedselbank terecht kunnen, helpen we met voeding. Mama’s met kleintjes op komst, krijgen een babypakket. Gezinnen met minder inkomen verrassen we met kleding. We hebben zelfs een dierenvoedselbank, de enige op ons eiland. En dat allemaal gratis en voor niets met dat wat er binnenkomt bij GOED voor GOED.

Samen kunnen we zoveel meer

Wij putten uit de magazijnen van onze kringlopen en krijgen een deel van de opbrengst. Een goede wisselwerking. Helaas is het niet genoeg. Er komen steeds meer mensen die onze hulp nodig hebben. We komen keer op keer geld tekort. We kunnen het niet meer alleen. Help je ons helpen? Doe een keer mee met één van onze acties of doneer elke maand dat wat je kwijt wilt. We zijn echt met elke bijdrage blij en zetten het daarin waar het het meest nodig is! Dat jij er bent voor de mensen om je heen, dat geeft gewoon een GOED gevoel.

Wat wil jij doneren?

Geef een volle boodschappentas

Elke week geven we gezinnen een gevulde boodschappentas op maat. Dat wat iemand nodig heeft, halen we. Wel zo duurzaam.
Wil jij ook een bijdrage voor een gevulde boodschappentas geven? Super!

Steun de dierenvoedselbank

We werken samen met dierenartsen en dierenwinkels. Soms krijgen we wat er over is, soms mogen we het tegen inkoopprijs kopen. Met jouw bijdrage maken we dier en baas blij. Woef! Dankjewel!

Geven aan = geven om

We hebben naast de dingen die we geven ook gewone doorlopende kosten. Denk aan de energierekening van onze vrieskisten, de ritjes met onze bus, het begeleiden van de mensen die bij ons een daginvulling hebben. Wil je ons helpen met onze basis? Superfijn!

Met jouw bijdrage kunnen we veel mensen helpen!
Dankjewel!

GOEDe Vrienden

Als GOEDe vriend kun je met je bedrijf onze GOED voor noppes tak Cherity Re-use helpen bij de aanschaf van grotere zaken. Denk aan een bakfiets of een grote vriezer. Dingen die wij met de donaties van particulieren niet zomaar voor elkaar krijgen. Als bedrijf heb je dit soort zaken misschien wel in je assortiment of heb je relaties die je kunt aanspreken. Ook kun je ons helpen met ruimte voor het opslaan van middelen of heb je misschien expertise in huis die we kunnen inzetten.

Je hulp kan eenmalig, structureel, van korte of lange duur zijn

Als je ons ergens bij ondersteunt, met een financiële of materiele bijdrage noemen we je een GOEDe vriend. We houden je op de hoogte van onze inspanningen en wat het oplevert. Waar nodig vragen we je met ons mee te denken. Andersom zijn we er ook voor jou. Misschien wil je een rondleiding met je medewerkers of zoek je een bijzondere vergaderruimte of menskracht voor dat ene project. We helpen je graag!
Neem contact op via goedevrienden@goedvoorgoed.nl

cherity-bus

Ik ben Cherity Re-Use ontzettend dankbaar voor deze prachtige schenking. De nare herinneringen uit een zwarte periode vervagen steeds meer, maar ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik jullie hulp waardeer. Dank jullie wel uit de grond van mijn hart.

In een gesprek met Cherity Re-use kwam ik er achter dat er zoveel organisaties en initiatieven zijn op het eiland waar ik gebruik van kan maken.

Hierdoor hou ik nu aan het einde van de maand geld over waardoor ik mijn kinderen een extraatje kan geven.

Ik kan niet beschrijven hoe fijn de hulp is vanuit jullie.

Door de schenking van de kleding voor ons hele gezin, de wasmachine en een nieuwe kledingkast hebben we deze maand geld overgehouden voor het doen van boodschappen.

Welke hulpvragen hebben we in juni?

40 mensen per week voorzien van voeding

Wasmiddel doucheproducten gebitsproducten

Heren sneakers
maat 43.5
maat 48

Luiers

Voeding voor honden en katten

Neem contact op met Cherity Re-use

maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar via
06-38594941
cherityre-use@goedvoorgoed.nl

Nieuws over donaties en sponsoren