HELP ONS HELPEN

Ben je betrokken bij mens en dier? Help je mee aan het verbeteren van de leefsituatie van hen op dit eiland? Als we met zijn allen de schouders er onder zetten, kunnen we veel betekenen voor de kwetsbaren in onze samenleving.De nood is hoog. We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Samen met onder meer de gemeente zijn we actief op zoek naar structurele financiering.
Hiervoor brengen we de door ons geboden hulp in kaart en kijken we hoe we de noodzaak van onze hulp nog meer zichtbaar kunnen maken.

Bedrijf of particulier
Wij kunnen elke vorm van sociale en financiële steun van zowel particulieren als bedrijven goed gebruiken. Met een gift van jouw bedrijf of van jou als persoon kunnen wij als GOED voor GOED met onze tak Cherity Re-use zoveel betekenen. We zorgen voor of dragen bij in de kosten voor voedsel voor mens en dier, We regelen spullen& kleding.  Dit brengt ook kosten op het gebied van huisvesting van het magazijn, opslag van goederen / voedsel en vervoer met zich mee.

Aftrekbaar
Fijn als je ons helpt. Weet dat je jouw donatie kunt aftrekken van de belasting. Wij zijn een stichting met een ANBI status. De voorwaarden zijn in te zien op de site van de belastingdienst. 

Sponsors in de schijnwerper
Donaties maken we bekend via social media, als je wilt met naam en foto van jou als schenker. Donateurs krijgen hun logo op de website onder samen met . In overleg zijn er nog meer tegenprestaties mogelijk. 

Wil je ons helpen?
Voor meer informatie komen we graag langs. We lichten ons project toe en geven de nodige achtergrondinformatie.  Ook bespreken we wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen als eventuele tegenprestatie of samenwerking.


Doneer direct!

We kunnen veel van de benodigde spullen bij een van onze vier Kringlopen vinden, maar niet alles. Het is fijn om naast alle materialen ook geld te hebben om sommige middelen te kunnen aanschaffen. Wil je ons helpen helpen? Doneer dan hier. Dankjewel!
Scan de QR-code of klik op de roze button om direct te doneren.
Je kunt ons ook geld nalaten. We snappen dat dit gek klinkt, toch gebeurd het steeds meer dat mensen goede doelen een deel van hun nalatenschap schenken. Lees er meer over op https://www.donerenaangoededoelen.nl/schenken-en-nalaten