DIERENVOEDSELBANK

Cherity Re-use zet zich niet alleen in voor mensen,  ook huisdieren hebben recht op een normaal bestaan. Als het goed gaat met een dier, heeft dit een positief effect op de eigenaar en andersom. Daarom is mei 2023 de kleine dierenvoedselbank opgezet. Dit uitgiftepunt is tot stand gekomen in samenwerking met dierenwinkels en dierenartsen op het eiland.

Samen verzamelen we goederen in voor huisdieren die wel een extraatje kunnen gebruiken. Het is geweldig waar we allemaal in kunnen voorzien. In onze opslag verzamelen we dierenvoeding, kattengrind, ontwormingsmiddelen, vloeistof tegen vlooien en teken, bodembedekking, dekens en halsbanden. Iedere week is er bij GOED voor GOED in Sommelsdijk uitgifte van de verschillende dierenbenodigdheden. We kijken wat iemand nodig heeft en helpen zo eigenaar en dier.

Heb je een dier en hulp nodig? Kom naar de Dierenvoedselbank!
Elke woensdag – Goed voor Goed Sommelsdijk
Meld je aan via  06- 43148323

Heb je dierenbenodigdheden en wil je die doneren aan de dierenvoedselbank?
De vraag is groter dan ons aanbod, iedere hulp is welkom!
Neem contact op met  06 43148323

Half 2023 hielp de dierenvoedselbank ruim 12 ‘baasjes’ per week. Nu zijn het er tot wel 50 in de maand. Bij elkaar zijn dat 80 katten, 20 honden, 5 vogels en 2 konijnen die we maandelijks voorzien van voedsel. Ook staat er bij GOED voor GOED Sommelsdijk een rek met tweedekans dieren items zoals: riemen, tuigen, reismanden, en meer. Het opgebrachte geld van deze artikelen wordt gedoneerd aan de dierenvoedselbank.