GEVEN AAN IS GEVEN OM

Het team van Cherity Re-use bestaat uit gedreven medewerkers. Meerdere vrijwilligers en twee betaalde krachten zetten zich ma t/m do in om mensen te helpen. Ons kantoor is in het pand van Goed voor Goed Sommelsdijk, zo hebben we alles bij de hand.

1+1=3

Waarbij Goed voor Goed staat voor ‘duurzaam omgaan met materialen, talenten en inzet’ staat Cherity Re-use voor het ’helpen van mensen door het weggeven van herbruikbare goederen’.

Alle goederen en kleding die bij Goed voor Goed worden ingenomen op alle locaties, kunnen zowel weggegeven worden door Cherity Re-use als in de winkel terecht komen voor de verkoop. Hierdoor heeft Cherity Re-use een groot aanbod van spullen en kunnen er meer hulpvragen voor goederen en kleding worden beantwoord.

Hecht team

Per dag werken we met zo’n 10 mensen. Samen kijken we naar de hulpvragen die bij ons binnen komen. We zoeken kleding uit en vullen de vriezers met voeding voor de voedseluitgifte. Daarna halen we spullen op of brengen ze weg. Met onze bus vol spullen rijden we van hot naar her.

Voor het eiland

Met elkaar geven we gehoor aan gemiddeld 600 hulpvragen per maand. Dit zijn mensen die zich hebben opgegeven voor de voedseluitgifte en/of andere spullen. In de middag en avond brengen we aan gemiddeld 30 gezinnen voedsel. We werken samen met de voedselbank.

Wij bieden (nood) hulp aan mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Op en rond Goeree-Overflakkee leven mensen die onvoldoende geld hebben om zichzelf en hun kinderen te kleden, te voeden en / of spullen aan te schaffen. 
 
Hoe doen we dit? 
 
We helpen mensen op een laagdrempelige manier met praktische hulp. Zonder formulieren of voorwaarden. 
Je kunt bij ons terrecht voor:
 
– Gratis kleding of goederen 
– Inzamelen en krijgen van voeding, douche en menstruatieproducten 
– Inzamelen en krijgen van baby- en zwangerschapsartikelen 
– Inzamelen en krijgen van dierenvoeding
– Hulp bij het wijzen op en doorverwijzen naar andere hulporganisaties 
– Inzamelen en verdelen van cadeaupakketten 
– Praktische (nood) hulp aan mensen en organisaties in binnen-en buitenland. 
 
Kun je ondersteuning gebruiken? Bel of mail ons. Kijk voor alle gegevens onder Contact.