Bingo!

Afgelopen woensdag organiseerde GOED voor GOED Oude-Tonge ism ASV Oostflakkee een bingo. Uiteraard werden er mooie prijzen verloot. Deze waren door klanten van GOED voor GOED binnengebracht of werden gesponsord door Colors at Home Kroon en Brouwerij Solaes.
Het was een gezellige bijeenkomst en dankzij de grote opkomst hebben we het mooie bedrag van €570 op kunnen halen voor Cherity Re-use. Iedereen ging, met of zonder prijs, als een winnaar naar huis!
Wij willen iedereen super bedanken voor deze ervaring en opbrengst! Met een deel van de opbrengst is er al voor 25 gezinnen een voedsel pakket samen gesteld.

Deel dit bericht
bingo-asv
Wegwerkzaamheden Halsteren

Wegwerkzaamheden Halsteren

Volgende week maandag 24 juni starten er wegwerkzaamheden aan de Tholenseweg in Halsteren. Die memo hadden wij (net als onze geiten en de rest van de straat) even gemist 😉 Gelukkig bood de aannemer een mooie oplossing. De weg voor de winkel is dicht, maar onze...

Actie GOED gevulde boodschappentas

Actie GOED gevulde boodschappentas

GOED gevulde boodschappentas! Kinderen die zonder eten naar school gaan, ouderen die het eten uit de mond sparen om rekeningen te betalen, we horen de verhalen elke week bij onze voedseluitgifte. Alles wordt duurder, mensen redden het niet meer. Wisten jullie dat we...

Inname Sommelsdijk weer open

Inname Sommelsdijk weer open

KOM MAAR DOOR! We zijn weer helemaal bij. Heb je spullen die je kwijt wilt? De inname van Sommelsdijk is weer gewoon open!