Cherity ontvangt bijdrage voor ‘Je goeie goed’

Wat zijn we superblij met de donatie van de Lionsclub GoereeOverflakkee.  Dit bedrag steken we graag in ons nieuwe project ‘Je goeie goed’.
Geen dozen meer door ons samengesteld, maar bonnen waarmee mensen zelf kunnen komen shoppen. Dat is onze droom! De keuze is reuze bij onze vier kringlopen. Dus willen we iedereen die het even niet zo breed heeft een tegoedbon geven voor een eigen winter- of zomeroutfit. Met deze donatie en de steun van andere partijen hopen we dit project in 2024 te gaan realiseren.
Archipel voorheen Flakkee Nieuws filmde de doelen die een bijdrage ontvingen, Eilanden Nieuws schreef een artikel en maakte de foto.

Deel dit bericht
cherity-donatie-lionsclub
Wegwerkzaamheden Halsteren

Wegwerkzaamheden Halsteren

Volgende week maandag 24 juni starten er wegwerkzaamheden aan de Tholenseweg in Halsteren. Die memo hadden wij (net als onze geiten en de rest van de straat) even gemist 😉 Gelukkig bood de aannemer een mooie oplossing. De weg voor de winkel is dicht, maar onze...

Actie GOED gevulde boodschappentas

Actie GOED gevulde boodschappentas

GOED gevulde boodschappentas! Kinderen die zonder eten naar school gaan, ouderen die het eten uit de mond sparen om rekeningen te betalen, we horen de verhalen elke week bij onze voedseluitgifte. Alles wordt duurder, mensen redden het niet meer. Wisten jullie dat we...

Inname Sommelsdijk weer open

Inname Sommelsdijk weer open

KOM MAAR DOOR! We zijn weer helemaal bij. Heb je spullen die je kwijt wilt? De inname van Sommelsdijk is weer gewoon open!