Daisy Ollefers-Knops

De creatieve interieurverzorgster van GOED VOOR GOED.
Ze volgde een MBO-opleiding kantoor aan het Albeda College in Oude Tonge en rondde deze succesvol af. Na haar opleiding kwam ze al snel tot de conclusie dat het echte kantoorwerk niet de verwachte voldoening gaf en zij besloot iets anders te gaan doen. Daisy is moeder van een 5 jaar oude dochter. Ze kwam in aanraking met Goed voor Goed toen haar man na een auto-ongeval moest revalideren en weer arbeidsritme op moest doen bij het kringloopcentrum. De sfeer bij Goed voor Goed sprak haar erg aan. Iedereen kent elkaar, het is gezellig en er is een werkdruk waar ze zich goed bij voelt.
Inmiddels heeft Daisy bij Goed voor Goed een vaste baan als interieurverzorgster. Door een artikel op Facebook is Daisy op het idee gekomen om vormen te gaan ontwerpen die zij verwerkt in en op diverse materialen. Ze investeerde in een snijplotter en werkt nu thuis in haar atelier. Haar ontwerpen worden met de snijplotter tot een een sjabloon gemaakt. Deze legt zij op diverse materialen zoals glas, papier maar ook textiel. Zij kiest dan, vaak afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever, een methode hoe zij het materiaal zal bewerken. Dit gebeurt op diverse manieren en met verschillende materialen zoals etspasta maar ook met stickers. Alle vormen zijn mogelijk en er is een brede keuze aan basismateriaal.
Geduld en nauwkeurig werken zijn erg belangrijk volgens Daisy. Via Facebook, mond tot mondreclame en familie en vrienden vinden haar spullen zich een weg op Goeree-Overflakkee maar ook naar de rest van Nederland. De combinatie van gezin, werk en hobby geeft Daisy veel voldoening. Recent heeft zij een hartoperatie ondergaan en is daarvan nog herstellende. De
vooruitzichten zijn gunstig maar ze moet het nog even rustig aan doen.