En de genomineerden zijn… wij!

Ons team van GOED voor GOED Halsteren is door SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijven) genomineerd in de sector Entree.
We zijn één van de tien leerbedrijven die volgens de organisatie een schoolvoorbeeld voor de branche zijn. Zo, dat compliment steken we alvast in onze zak.
Op al onze locaties leiden wij al jaren mbo-studenten op, we leren ze praktische en sociale vaardigheden. Devin, onze Kringloopregelaar in Halsteren is zelf ook ooit begonnen als stagiair. Hij laat zien dat ons gedachtenGOED werkt; iedereen is gelijk en kan en mag leren, of je nou vrijwilliger, medewerker of stagiair bent. Wij passen de plek aan aan jou!

Maandag 13 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland en worden de winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Allemaal duimen!!

Deel dit bericht
sbb-nominatie
1,2,3 Let’s GO! – Wat een show!

1,2,3 Let’s GO! – Wat een show!

Wat was het een G E N O T om naar te kijken, de Modeshow 2024. Alle outits waren werkelijk een L U S T voor het oog. Het publiek was uitzinnig. Van de voorste tot de achterste rij zat het vol. Er waren zelfs mensen die niet meer konden zitten en het met een...

Winkels Koningsdag gesloten

Winkels Koningsdag gesloten

Met Koningsdag zijn onze winkels gesloten. Zoek je nog een leuke feestelijke outfit, kom dan vooraf nog even bij ons snuffelen. Geniet van alle festiviteiten en de oranje tompoucen!

Vloggersparadijs

Vloggersparadijs

Je zult maar bij GOED voor GOED Oude-Tonge binnenlopen als vlogger met een zwak voor tweedekans. @sofie_rozendaal kon haast niet geloven wat ze zag. Zo netjes uitgestald, zelfs helemaal op kleur! Superblij zijn wij natuurlijk met al haar...