ONZE TUIN

Wat veel mensen niet weten, is dat we bij Goed voor Goed ook een moestuin hebben die ons voorziet van eten. Onze moestuin is aan de rand van het voedselbos dat momenteel ontwikkeld wordt door Hofstede Lust en Last in Sommelsdijk.
Wat is daar allemaal te doen? Een enthousiaste club mensen houdt zich bezig met het prille groen.
Bloemen gieten, onkruid wieden, plantjes zaaien, gras afmaaien, struiken snoeien en zowaar, de tuin is nu onmisbaar.
En als aan het einde van de dag het werk is gedaan, dan blijft de club vol bewondering staan.

Kom je vandaag of morgen bij Goed voor Goed in Sommelsdijk voorbij gelopen, dan liggen er artisjokken uit de tuin om te kopen.
Onbespoten en helemaal vers, we hopen ook op een oogst met kers.🍒

Krijg je na het zien van de foto’s ook zin om iets in de tuin te doen? Een paar extra handen zijn meer dan welkom dit seizoen. Mensen met groene vingers of mensen die graag groene vingers willen krijgen zijn van harte welkom.
Heb je interesse om met ons mee te doen? Stuur dan een mail naar goedvoorgroen@goedvoorgoed.nlof bel 0655370612 (Viki)

Deel dit bericht
Wegwerkzaamheden Halsteren

Wegwerkzaamheden Halsteren

Volgende week maandag 24 juni starten er wegwerkzaamheden aan de Tholenseweg in Halsteren. Die memo hadden wij (net als onze geiten en de rest van de straat) even gemist 😉 Gelukkig bood de aannemer een mooie oplossing. De weg voor de winkel is dicht, maar onze...

Actie GOED gevulde boodschappentas

Actie GOED gevulde boodschappentas

GOED gevulde boodschappentas! Kinderen die zonder eten naar school gaan, ouderen die het eten uit de mond sparen om rekeningen te betalen, we horen de verhalen elke week bij onze voedseluitgifte. Alles wordt duurder, mensen redden het niet meer. Wisten jullie dat we...

Inname Sommelsdijk weer open

Inname Sommelsdijk weer open

KOM MAAR DOOR! We zijn weer helemaal bij. Heb je spullen die je kwijt wilt? De inname van Sommelsdijk is weer gewoon open!