OPENING

Onder grote belangstelling is de nieuwe vestiging in Sommelsdijk geopend op maandag 12 december. Joost van Welsenis was trots op zijn medewerkers die enorm veel werk verzet hadden om het grote pand klaar te krijgen. 

Onder een luid applaus en later binnen met een stortvloed aan confetti werd het nieuwe pand geopend door de kassamedewerkers Petra en Justin.

Wekenlang is er gewerkt door de enthousiaste ploeg van Goed voor Goed om alle spullen te verhuizen en opnieuw in te richten. De verhuizing zelf ging in met grote karren vol want het was immers maar oversteken naar de overkant maar om een groothandel in automaterialen om te toveren naar een sfeervolle winkel dat was een ander verhaal. De complimenten en het trotse gevoel dat uitgesproken werd was dan ook zeker op z’n plek. Iedereen bij Goed voor Goed straalde deze trots dan ook zeker uit.

 

Deel dit bericht
opening-sommelsdijk
1,2,3 Let’s GO! – Wat een show!

1,2,3 Let’s GO! – Wat een show!

Wat was het een G E N O T om naar te kijken, de Modeshow 2024. Alle outits waren werkelijk een L U S T voor het oog. Het publiek was uitzinnig. Van de voorste tot de achterste rij zat het vol. Er waren zelfs mensen die niet meer konden zitten en het met een...

Winkels Koningsdag gesloten

Winkels Koningsdag gesloten

Met Koningsdag zijn onze winkels gesloten. Zoek je nog een leuke feestelijke outfit, kom dan vooraf nog even bij ons snuffelen. Geniet van alle festiviteiten en de oranje tompoucen!

Vloggersparadijs

Vloggersparadijs

Je zult maar bij GOED voor GOED Oude-Tonge binnenlopen als vlogger met een zwak voor tweedekans. @sofie_rozendaal kon haast niet geloven wat ze zag. Zo netjes uitgestald, zelfs helemaal op kleur! Superblij zijn wij natuurlijk met al haar...