Stijl achterover make over!

Ons stijl-achterover-make-over-team stroopte donderdag 8 februari de mouwen op voor een wel heel toffe klus. Op het programma stond een metamorfose bij wethouder Jaap-Willem “Als je duurzaamheid in je portefeuille hebt, moet je er niet alleen over praten, dan moet je het ook uitdragen”, zegt hij. Iets waar wij helemaal achter staan. Styliste Cassandra kreeg de vrije hand, dus konden alle spullen aan de kant! Sjaak sjouwde zich een breuk met sjieke stoelen, een hoge kast, leeslampjes en een rol tapijt. De kamer wordt gevuld met creatieve vondsten. Aan de kast kleeft een bijzonder verhaal, een foto van vroeger hangt aan de la ter illustratie. De stoelen om de tafel komen uit het oude gemeentehuis van Dirksland. Zelfs het fruit dat op de funky fruitschalen van oude lp’s ligt ter decoratie, is tweedekans. Cherity Re-use, onze GOED voor noppes tak, heeft het meegegeven. Als de wethouder binnenstapt, weet hij niet wat hij ziet: “Wat anders dan ik had verwacht. Het lijkt wel een huiskamer! Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Verandering begint tenslotte altijd bij jezelf. Als ik rondkijk zie ik steeds meer details, wat een werk mensen!”

Bedankt voor deze opdracht Jaap -Willem, we deden het met veel liefde en plezier. O en die prullenbak brengen we binnenkort nog even langs!

Ook een plek in je pand waar je wat anders mee wilt? Bel ons, we komen graag bij je kijken!

Deel dit bericht
stijlachterover-make-over
Wegwerkzaamheden Halsteren

Wegwerkzaamheden Halsteren

Volgende week maandag 24 juni starten er wegwerkzaamheden aan de Tholenseweg in Halsteren. Die memo hadden wij (net als onze geiten en de rest van de straat) even gemist 😉 Gelukkig bood de aannemer een mooie oplossing. De weg voor de winkel is dicht, maar onze...

Actie GOED gevulde boodschappentas

Actie GOED gevulde boodschappentas

GOED gevulde boodschappentas! Kinderen die zonder eten naar school gaan, ouderen die het eten uit de mond sparen om rekeningen te betalen, we horen de verhalen elke week bij onze voedseluitgifte. Alles wordt duurder, mensen redden het niet meer. Wisten jullie dat we...

Inname Sommelsdijk weer open

Inname Sommelsdijk weer open

KOM MAAR DOOR! We zijn weer helemaal bij. Heb je spullen die je kwijt wilt? De inname van Sommelsdijk is weer gewoon open!