STIJL-ACHTEROVER-MAKE-OVER

Stel je voor dat je je eigen stylist in kan zetten. Hoe tof is dat! GOED voor GOED heeft een nieuwe dienst: de-stijl-achterover-make-over. Met ons team van een styliste, klusjesman/vrouw en ontwerper toveren wij -welke ruimte waar dan ook- om tot een paleisje. Dus heb jij thuis al jaren geen idee hoe je nu eigenlijk de boel wilt inrichten? Of weet je het precies maar kun je de spullen niet vinden? Bel ons! Dan plannen we een GOED gesprek en kijken we naar wat je wensen zijn.

Ons stylingteam komt naar je toe!

Heb je iets moois gezien dat je aanspreekt en kun je het niet meteen in je huidige interieur kwijt? Geen probleem. In een aparte afdeling van ons magazijn in Sommelsdijk slaan we de spullen voor jouw make-over op. Zo houden we alles bij elkaar en kunnen we in 1x jouw ruimte opnieuw inrichten. Onze styliste Cassandra weet precies wat er binnenkomt en gaat op zoek naar dat wat bij jou past.

styling-goedvoorgoed
styling
styling
styling
styling
styling

Je betaalt voor het oriënterend gesprek, de styling en het plaatsen €150,00
(we gebruiken deze inkomsten voor onze GOED voor noppes tak, Cherity Re-use, zo help je met jouw make-over mensen die het nodig hebben)

Vul dit aan met één van onderstaande pakketten:

Alle prijzen zijn op basis van een ruimte van max 50m2

Stijling
Stijling
stijling
Stijling
Stijling

Wil je een GOED gesprek inplannen of heb je vragen over de Stijl-achterover-make-over?

Neem contact op met GOED voor GOED Sommelsdijk en vraag naar Cassandra.
0187-785180
of
sommelsdijk@goedvoorgoed.nl