Terugblik 2022

December

opening-sommelsdijk
OPENING NIEUW PAND SOMMELSDIJK

Onder grote belangstelling is de nieuwe vestiging in Sommelsdijk geopend op maandag 12 december 2022. Joost van Welsenis was trots op zijn medewerkers die enorm veel werk verzet hadden om het grote pand klaar te krijgen. Onder een luid applaus en later binnen met een stortvloed aan confetti werd het nieuwe pand geopend door medewerkers Petra en Justin.

Juni

Cherity-goed-voor-goed
SAMEN MET CHERITY RE-USE

Op 1 juni zijn we, traditioneel met een gebakje, onze samenwerking gestart met Cherity Re-use. Cherron is ons team komen versterken en is het aanspreekpunt geworden binnen Goed voor Goed. De spullen die ingeleverd worden bij de kringloopwinkels gaan niet allemaal naar de winkels voor verkoop maar we helpen hier ook anderen mee die iets nodig hebben.

Mei

10-jaar-goed-voor-goed
GOED VOOR GOED 10 JAAR

Alles begon met kringloopcentrum Goed voor Goed in Middelharnis. De formule, gepaard met het enthousiasme van iedereen die meewerkte, zorgde ervoor dat Goed voor Goed hard groeide. Inmiddels zijn er het kringloopcentrum in Sommelsdijk, het kringloopcentrum in Oude Tonge, het kringloopcentrum in Stellendam en binnenkort ook in Halsteren.