TINY HOUSES

 

Onze stichting

https://www.tinyhousego.nl/

Bij Tiny Houses Goeree-Overflakkee houden we ons bezig met een van de meest elementaire levensbehoeften: huisvesting. En in het bijzonder, duurzaam wonen.

 

Onze stichting bestaat uit 3 bedrijven: Bouwbedrijf P. van den Boogert en Zoon, Goed voor Goed, en DZP B.V. Samen proberen wij meerdere doelgroepen te voorzien van betaalbare en duurzame Tiny Houses en proberen we waar mogelijk een meerwaarde voor de gemeenschap te zijn.

Onze doelgroepen

Betaalbare huisvesting voor meerdere doelgroepen is ons uitgangspunt. Als je pas afgestudeerd bent en overweegt een eigen huis te kopen, dan sta je dikwijls met je rug tegen de muur. Door de onzekerheid over een carrière op lange termijn en een stabiele toekomst, is het niet altijd makkelijk om een betaalbare woning te vinden. Het kopen van een Tiny House is dan een haalbare en duurzame mogelijkheid. Ook voor ouderen een goede optie. De pensioenleeftijd gaat omhoog, maar niet iedereen wil langer blijven werken. Om toch eerder met pensioen te gaan is kleiner wonen een optie om de woonlasten te verminderen.

Klik hier voor meer informatie over de tiny houses?

Home