Je dag GOED besteed

Bij GOED voor GOED werken we met mensen die er zin in hebben! Waarin? Dat maakt niet zoveel uit. Er is genoeg te doen;-)
Je kunt bij ons bijspringen in de kringloop, bij de brouwerij, in het circulair ambachtcentrum, in het voedselbos of als kunstenmaker aan de slag.

 

 

BROUWERIJ SOLAES

Is bier helemaal jouw ding? Of niet, maar ben je nieuwsgierig naar hoe dit gerstennat wordt gemaakt? Als medewerker van GOED voor GOED kun je ook meehelpen in de brouwerij of het proeflokaal. Superleuk toch?

TWEEDEKANS BOUWMARKT

Geef alles wat nog een ronde mee kan een tweede leven door het bij het circulair ambachtcentrum van de RAD af te geven. Zij verzamelen het en zoeken het uit. Wat nog bruikbaar is, gaat naar onze bouwmarkt in Oude Tonge. Wel zo duurzaam toch! Help je mee?

Heb jij twee rechterhanden? Dan zijn jouw tips voor onze klanten goud waard.

IN DE KLEI

Houd jij van lekker buiten werken? Sta je graag op het land? Of de zon nu schijnt of het giet van de regen? Dan ben jij perfect voor het voedselbos! Bij Hofstede Lust en Last planten en oogsten we van alles. Tof om bij te helpen. We hebben je er graag bij!

KUNSTWERKT

In het atelier van Kunstenmaker wordt creatief gedacht en gewerkt. Ben jij ook benieuwd naar jouw (on)ontdekt talent? Doe mee! Je kunt op ma-do tussen 10 – 16 uur je helemaal uitleven.